For virksomheder

Vi sørger for en dygtig ansat til din barselsvikariat

Er du på udkig efter en barselsvikar?

Står du med en medarbejder, der skal til at gå på barsel, og mangler du derfor en dygtig ansat til et barselsvikariat? Ved Vikarstyrken råder vi over et stort antal kompetente og erfarne vikarer, og vi har derfor også den helt rigtige medarbejder til dig.

Mangler du en ansat til at dække et barselsvikariat i København, Nordsjælland eller et andet sted på Sjælland, så kan vi hjælpe dig at finde den rette til jobbet. Alle vores vikarer er åbne og arbejdsomme, og du vil med det samme kunne mærke, at de kan bidrage til jeres arbejdsplads i den periode, du har dem ansat.

Få en ansat der passer ind i din virksomhed

Når du hyrer en vikar hos os til at dække dit barselsvikariat, så ønsker vi altid at finde den løsning, der passer til dig og din virksomhed. Vi sætter os derfor grundigt ind i dine ønsker og behov, så vi kan finde frem til den vikar, der passer bedst ind hos jer.

Uanset om du arbejder med restauration, kontorarbejde, rengøring, lagerarbejde, inden for social- og sundhedssektoren eller meget andet, så har vi en vikar, der kan udføre arbejdsopgaverne.

Særligt med længerevarende ansættelser, som barselsvikariater, er det vigtigt, at du får en medarbejder, der passer ind på din arbejdsplads. Vi sørger derfor også for, at der er et personligt match, så din nye ansatte kan indgå og bidrage både fagligt og socialt.

Kontakt os og få en medarbejder til dit barselsvikariat

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder til dit barselsvikariat? Så kontakt os allerede i dag og fortæl os om, hvad du leder efter i din kommende ansatte. Vi sidder klar døgnet rundt – året rundt – hvis du skulle have spørgsmål eller akutte henvendelser, vi kan hjælpe dig med. Lad vores rekrutteringsbureau hjælpe dig med din rekrutteringsproces og stol trygt på, at vi finder den helt rigtige medarbejder til dig.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital