For virksomheder

Vi sørger for en dygtig ansat til din barselsvikariat

Er du på udkig efter en barselsvikar?

Står du med en medarbejder, der skal til at gå på barsel, og mangler du derfor en dygtig ansat til et barselsvikariat? Ved Vikarstyrken råder vi over et stort antal kompetente og erfarne vikarer, og vi har derfor også den helt rigtige medarbejder til dig.

Mangler du en ansat til at dække et barselsvikariat i København, Nordsjælland eller et andet sted på Sjælland, så kan vi hjælpe dig at finde den rette til jobbet. Alle vores vikarer er åbne og arbejdsomme, og du vil med det samme kunne mærke, at de kan bidrage til jeres arbejdsplads i den periode, du har dem ansat.

Få en ansat der passer ind i din virksomhed

Når du hyrer en vikar hos os til at dække dit barselsvikariat, så ønsker vi altid at finde den løsning, der passer til dig og din virksomhed. Vi sætter os derfor grundigt ind i dine ønsker og behov, så vi kan finde frem til den vikar, der passer bedst ind hos jer.

Uanset om du arbejder med restauration, kontorarbejde, rengøring, lagerarbejde, inden for social- og sundhedssektoren eller meget andet, så har vi en vikar, der kan udføre arbejdsopgaverne.

Særligt med længerevarende ansættelser, som barselsvikariater, er det vigtigt, at du får en medarbejder, der passer ind på din arbejdsplads. Vi sørger derfor også for, at der er et personligt match, så din nye ansatte kan indgå og bidrage både fagligt og socialt.

Kontakt os og få en medarbejder til dit barselsvikariat

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder til dit barselsvikariat? Så kontakt os allerede i dag og fortæl os om, hvad du leder efter i din kommende ansatte. Vi sidder klar døgnet rundt – året rundt – hvis du skulle have spørgsmål eller akutte henvendelser, vi kan hjælpe dig med. Lad vores rekrutteringsbureau hjælpe dig med din rekrutteringsproces og stol trygt på, at vi finder den helt rigtige medarbejder til dig.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo