Brancher

produktion og logistik

Mangler du en vikar til din virksomhed?

Mangler du en truckfører, en lagermedarbejder, en produktionsmedarbejder eller måske en chauffør? Hos ​ VIKARSTYRKEN har vi lige netop den vikar, som du skal bruge inden for produktion og logistik. Vi tilbyder vores vikarservice i hele København samt på resten af Sjælland. 

Hvilke vikarer kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde vikarer inden for mange forskelle dele af produktions- og logistikbranchen. Vi har blandt andet vikarer inden for:

  • ​Bud- og kurerservice
  • Truckfører
  • Pluk og pak / pick by voice
  • ​Containertømning
  • ​Flyttemedhjælper
  • Produktionsmedarbejder
  • Pakkeri- og lagermedarbejder
  • Chauffør
  • Teamleder

Undgå lange leveringstider eller produktionsstop ved personalemangel

I produktionsvirksomheder er det vigtigt, at produktionen eller leveringen ikke går i stå, fordi der mangler en medarbejder som følge af sygdom, ferie eller opsigelse. Samtidig er det vigtigt, at virksomheden kan følge med efterspørgslen, og det kan derfor fra tid til anden blive nødvendigt at leje en vikar ind til produktionen eller udbringningen for at kunne overholde de deadlines, der er blevet aftalt med kunderne.

Hos VIKARSTYRKEN har du mulighed for at leje den vikar til din produktion og logistik, som du står og mangler. Det kan for eksempel være i en enkelt dag, hvis du skal kunne overholde en leveringstid for en kunde, men det kan også være i en længere periode, hvis du for eksempel skal have tid til at finde den rette medarbejder til den ledige stilling. Uanset hvad finder vi sammen med dig den rette løsning, der imødekommer dine ønsker og behov.

Kontakt os og bestil en vikar inden for produktion og logistik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at bestille en vikar til din produktion eller logistikløsning, eller hvis du ønsker at høre mere om vores services og vikarer.

Ønsker du at blive vikar hos os, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om, hvordan du bliver vikar hos os ved at klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo