Brancher

produktion og logistik

Mangler du en vikar til din virksomhed?

Mangler du en truckfører, en lagermedarbejder, en produktionsmedarbejder eller måske en chauffør? Hos ​ VIKARSTYRKEN har vi lige netop den vikar, som du skal bruge inden for produktion og logistik. Vi tilbyder vores vikarservice i hele København samt på resten af Sjælland. 

Hvilke vikarer kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde vikarer inden for mange forskelle dele af produktions- og logistikbranchen. Vi har blandt andet vikarer inden for:

  • ​Bud- og kurerservice
  • Truckfører
  • Pluk og pak / pick by voice
  • ​Containertømning
  • ​Flyttemedhjælper
  • Produktionsmedarbejder
  • Pakkeri- og lagermedarbejder
  • Chauffør
  • Teamleder

Undgå lange leveringstider eller produktionsstop ved personalemangel

I produktionsvirksomheder er det vigtigt, at produktionen eller leveringen ikke går i stå, fordi der mangler en medarbejder som følge af sygdom, ferie eller opsigelse. Samtidig er det vigtigt, at virksomheden kan følge med efterspørgslen, og det kan derfor fra tid til anden blive nødvendigt at leje en vikar ind til produktionen eller udbringningen for at kunne overholde de deadlines, der er blevet aftalt med kunderne.

Hos VIKARSTYRKEN har du mulighed for at leje den vikar til din produktion og logistik, som du står og mangler. Det kan for eksempel være i en enkelt dag, hvis du skal kunne overholde en leveringstid for en kunde, men det kan også være i en længere periode, hvis du for eksempel skal have tid til at finde den rette medarbejder til den ledige stilling. Uanset hvad finder vi sammen med dig den rette løsning, der imødekommer dine ønsker og behov.

Kontakt os og bestil en vikar inden for produktion og logistik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at bestille en vikar til din produktion eller logistikløsning, eller hvis du ønsker at høre mere om vores services og vikarer.

Ønsker du at blive vikar hos os, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om, hvordan du bliver vikar hos os ved at klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital