Brancher

Vikarer til opvask og servering

Mangler du en opvasker eller en tjener?

Hvis du står og mangler en opvasker eller en tjener til din restauration, så hjælper vi hos VIKARSTYRKEN dig gerne med at finde den helt rette vikar til opgaven. Vi tilbyder vikarer inden for både opvask og servering samt flere andre dele af restaurationsbranchen. Det kan for eksempel være i København, men det kan også være et helt andet sted på Sjælland.

Vi har de rette vikarer til din restauration

Vi tilbyder ikke kun vikarer inden for opvask og tjenerfaget. Vi tilbyder også vikarer inden for de andre dele af restaurationsfaget. Det kan for eksempel være, at du står og mangler en kok eller en køkkenmedhjælper, men det kan også være, at du mangler en bartender til at stå i baren og skænke velsmagende drinks til gæsterne.

Uanset hvad du har behov for af vikarhjælp, så kan du altid regne med, at vi har en løsning, der matcher.

Lej vikarer i alt fra en enkelt dag til en længere periode

Det kan være svært at sikre, at der altid er det rette antal medarbejdere på arbejde, uanset om det drejer sig om opvaskerne i køkkenet eller tjenerne i restauranten. Der kan for eksempel opstå sygdom eller akutte situationer, som gør, at der mangler personale i en kortere eller længere periode. Det kan også være, at du har brug for ekstra hænder i en længere periode på grund af højsæson og ekstra travlhed eller på grund af opsigelser, hvor du har brug for tid til at finde nye medarbejdere.

Hos os har du mulighed for at leje vikarer i form af både opvaskere, tjenere og lignende i lige netop den periode, som du har brug for – uanset om det blot er i en enkelt dag i ny og næ, eller om det er i en længere periode.​

Kontakt os og hør mere eller bestil den rette vikarhjælp

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for mere information om vores vikarservice, eller hvis du ønsker at bestille en opvasker, tjener eller lignende til din restauration.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo