Brancher

Vikarer til opvask og servering

Mangler du en opvasker eller en tjener?

Hvis du står og mangler en opvasker eller en tjener til din restauration, så hjælper vi hos VIKARSTYRKEN dig gerne med at finde den helt rette vikar til opgaven. Vi tilbyder vikarer inden for både opvask og servering samt flere andre dele af restaurationsbranchen. Det kan for eksempel være i København, men det kan også være et helt andet sted på Sjælland.

Vi har de rette vikarer til din restauration

Vi tilbyder ikke kun vikarer inden for opvask og tjenerfaget. Vi tilbyder også vikarer inden for de andre dele af restaurationsfaget. Det kan for eksempel være, at du står og mangler en kok eller en køkkenmedhjælper, men det kan også være, at du mangler en bartender til at stå i baren og skænke velsmagende drinks til gæsterne.

Uanset hvad du har behov for af vikarhjælp, så kan du altid regne med, at vi har en løsning, der matcher.

Lej vikarer i alt fra en enkelt dag til en længere periode

Det kan være svært at sikre, at der altid er det rette antal medarbejdere på arbejde, uanset om det drejer sig om opvaskerne i køkkenet eller tjenerne i restauranten. Der kan for eksempel opstå sygdom eller akutte situationer, som gør, at der mangler personale i en kortere eller længere periode. Det kan også være, at du har brug for ekstra hænder i en længere periode på grund af højsæson og ekstra travlhed eller på grund af opsigelser, hvor du har brug for tid til at finde nye medarbejdere.

Hos os har du mulighed for at leje vikarer i form af både opvaskere, tjenere og lignende i lige netop den periode, som du har brug for – uanset om det blot er i en enkelt dag i ny og næ, eller om det er i en længere periode.​

Kontakt os og hør mere eller bestil den rette vikarhjælp

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for mere information om vores vikarservice, eller hvis du ønsker at bestille en opvasker, tjener eller lignende til din restauration.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital