For virksomheder

Rekruttering af medarbejdere med professionelt rekrutteringsbureau

Brug for hjælp til rekruttering af medarbejdere?

Leder du efter nye arbejdsomme og imødekommende medarbejdere til din virksomhed, men mangler du tid og ressourcer til selv af stå for rekrutteringsprocessen? Så kan vi ved Vikarstyrken hjælpe dig med din rekruttering af medarbejdere. Vi er et vikar- og rekrutteringsbureau med en stor arbejdsstyrke af flittige vikarer, som bare venter på at komme ud og hjælpe dig på din arbejdsplads!

Skal du bruge en tilkaldevikar eller vikar til en enkelt dags arbejde, et længerevarende vikariat, herunder barselsvikariater, eller noget derimellem? Så har vi de medarbejdere, du har brug for. Vores vikarer dækker hele Sjælland, og vi hjælper blandt andet flere virksomheder og offentlige institutioner i Nordsjælland og København.

Rekrutteringsbureau med medarbejdere til alle brancher

Ved Vikarstyrken ønsker vi hele tiden at udvide vores gruppe af vikarer, så vi kan hjælpe endnu flere virksomheder fra endnu flere forskellige brancher. Leder du efter et vikararbejde – uanset hvilken branche du interesserer dig for – så hyrer vi derfor også hele tiden også nye ansatte.

Det betyder også, at vores rekrutteringsbureau kan hjælpe dig og din virksomhed, uanset hvad I arbejder med. Vi har blandt andet vikarer med erfaring som SOSU-ansatte, lagermedarbejdere, køkkenpersonale, tjenere, fra byggebranchen og meget, meget andet.

Ved at lade os stå for din rekruttering af medarbejde får du en nem og overskuelig proces, mens vi sørger for, at I får den helt rigtige medarbejder ud. Vi har stor erfaring som rekrutteringsbureau og gør meget ud af finde den rette vikar til den enkelte virksomhed. Så du kan trygt regne med, at det bliver et godt match.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige vikarer, eller vil du have os til at sætte din arbejdsplads op med en ny ansat allerede i dag? Så skal du endelig bare kontakte os.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med rekruttering af medarbejde, I har brug for og bliver glade for.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital