For virksomheder

Rekruttering af medarbejdere med professionelt rekrutteringsbureau

Brug for hjælp til rekruttering af medarbejdere?

Leder du efter nye arbejdsomme og imødekommende medarbejdere til din virksomhed, men mangler du tid og ressourcer til selv af stå for rekrutteringsprocessen? Så kan vi ved Vikarstyrken hjælpe dig med din rekruttering af medarbejdere. Vi er et vikar- og rekrutteringsbureau med en stor arbejdsstyrke af flittige vikarer, som bare venter på at komme ud og hjælpe dig på din arbejdsplads!

Skal du bruge en tilkaldevikar eller vikar til en enkelt dags arbejde, et længerevarende vikariat, herunder barselsvikariater, eller noget derimellem? Så har vi de medarbejdere, du har brug for. Vores vikarer dækker hele Sjælland, og vi hjælper blandt andet flere virksomheder og offentlige institutioner i Nordsjælland og København.

Rekrutteringsbureau med medarbejdere til alle brancher

Ved Vikarstyrken ønsker vi hele tiden at udvide vores gruppe af vikarer, så vi kan hjælpe endnu flere virksomheder fra endnu flere forskellige brancher. Leder du efter et vikararbejde – uanset hvilken branche du interesserer dig for – så hyrer vi derfor også hele tiden også nye ansatte.

Det betyder også, at vores rekrutteringsbureau kan hjælpe dig og din virksomhed, uanset hvad I arbejder med. Vi har blandt andet vikarer med erfaring som SOSU-ansatte, lagermedarbejdere, køkkenpersonale, tjenere, fra byggebranchen og meget, meget andet.

Ved at lade os stå for din rekruttering af medarbejde får du en nem og overskuelig proces, mens vi sørger for, at I får den helt rigtige medarbejder ud. Vi har stor erfaring som rekrutteringsbureau og gør meget ud af finde den rette vikar til den enkelte virksomhed. Så du kan trygt regne med, at det bliver et godt match.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige vikarer, eller vil du have os til at sætte din arbejdsplads op med en ny ansat allerede i dag? Så skal du endelig bare kontakte os.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med rekruttering af medarbejde, I har brug for og bliver glade for.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo