Brancher

Vikarer til køkkenarbejde

Søger du en kok, cater eller køkkenassistent?

Hvis kokken melder sig syg eller har sagt op, gælder det som regel om at finde en afløser hurtigt, så restauranten eller køkkenet kan holde åbent som planlagt, og så gæsterne fortsat kan nyde den gode mad, som de har glædet sig til.

Hvis du står og mangler en kok, cater eller måske en køkkenassistent med kort varsel, så har vi hos VIKARSTYRKEN mulighed for at træde til. Vi udlejer vikarer i form af blandt andet kokke, catere og køkkenassistenter i både København og på resten af Sjælland.

Vi har den rette vikarhjælp til dig

Vores vikarservice inden for køkkenarbejdet dækker bredt, så du har mulighed for at leje det personale, som du mangler. 

Det kan for eksempel være en:

  • ​Kok
  • ​Cater
  • ​Smørrebrødsjomfru
  • Køkkenassistent
  • ​Køkkenmedhjælper
  • ​Delikatesseassistent
  • Kantinemedarbejder

Lej en vikar i en kortere eller længere periode

Hos os har du mulighed for at leje kokke, catere, køkkenassistenter og lignende i alt lige fra en enkelt dag til en længere periode. Det betyder, at du kan få løst din personalemangel i køkkenet, når der både er akut behov for hjælp, eller når du som følge af ekstra travlhed, ferier eller lignende har behov for ekstra mandskab i en længere periode.

Kontakt os og hør mere om vores køkkenvikarer

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vikarer inden for køkkenfaget, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Lad os tage en snak omkring dine ønsker og behov, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til den rette pris.

Er du kok, køkkenassistent, cater eller lignende, og kunne du tænke dig at blive vikar hos os?

Så klik her og bliv klogere på dine muligheder hos os. Vi søger løbende nye vikarer, så vi kan leve op til vores kunders efterspørgsler.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital