Brancher

Vikarer til køkkenarbejde

Søger du en kok, cater eller køkkenassistent?

Hvis kokken melder sig syg eller har sagt op, gælder det som regel om at finde en afløser hurtigt, så restauranten eller køkkenet kan holde åbent som planlagt, og så gæsterne fortsat kan nyde den gode mad, som de har glædet sig til.

Hvis du står og mangler en kok, cater eller måske en køkkenassistent med kort varsel, så har vi hos VIKARSTYRKEN mulighed for at træde til. Vi udlejer vikarer i form af blandt andet kokke, catere og køkkenassistenter i både København og på resten af Sjælland.

Vi har den rette vikarhjælp til dig

Vores vikarservice inden for køkkenarbejdet dækker bredt, så du har mulighed for at leje det personale, som du mangler. 

Det kan for eksempel være en:

  • ​Kok
  • ​Cater
  • ​Smørrebrødsjomfru
  • Køkkenassistent
  • ​Køkkenmedhjælper
  • ​Delikatesseassistent
  • Kantinemedarbejder

Lej en vikar i en kortere eller længere periode

Hos os har du mulighed for at leje kokke, catere, køkkenassistenter og lignende i alt lige fra en enkelt dag til en længere periode. Det betyder, at du kan få løst din personalemangel i køkkenet, når der både er akut behov for hjælp, eller når du som følge af ekstra travlhed, ferier eller lignende har behov for ekstra mandskab i en længere periode.

Kontakt os og hør mere om vores køkkenvikarer

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vikarer inden for køkkenfaget, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Lad os tage en snak omkring dine ønsker og behov, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til den rette pris.

Er du kok, køkkenassistent, cater eller lignende, og kunne du tænke dig at blive vikar hos os?

Så klik her og bliv klogere på dine muligheder hos os. Vi søger løbende nye vikarer, så vi kan leve op til vores kunders efterspørgsler.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo