Brancher

Mandskabsudlejning

Udlejning af mandskab tilbydes

Er der ferie eller sygdom i din virksomhed, og mangler du derfor bemanding i en periode, eller har du brug for at leje mandskab ind for at kunne nå en vigtig deadline? Hos Bagerkokkevikar tilbyder vi mandskabsudlejning af ufaglærte medarbejdere til blandt andet byggebranchen.

Vi tilbyder udlejning af arbejdskraft til mange forskellige typer virksomheder i både København og på resten af Sjælland. Har du også brug for at leje mandskab hos os?

Eksempler på vores mandskabsudlejning

Vores mandskabsudlejning dækker bredt, og vi kan dermed hjælpe med flere forskellige typer medarbejdere. 

Det kan for eksempel være til følgende opgaver:

  • ​Byggeri
  • ​Lagerarbejde
  • Nedvning.

Overhold vigtige deadlines og undgå underbemanding ved sygdom og ferie

Det kan være svært at planlægge arbejdet i en virksomhed, når man også skal tage højde for uforudsete hændelser som for eksempel sygdom blandt personalet. Når du har brug for leje af arbejdskraft i din virksomhed, uanset om det er her og nu, eller om det er længere fremme i tiden – for eksempel i forbindelse med ferie eller højsæson – så står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette mandskab, der kan sikre, at din virksomhed når det, den skal – og til den tid der er aftalt med kunderne.

Med vores mandskabsudlejning kan du blandt andet sikre dig, at du altid kan overholde vigtige deadlines, som du har aftalt med dine kunder, uanset om der dukker en uventet mængde arbejde op, sygdom, opsigelser eller lignende. Du kan også undgå underbemanding i forbindelse med sygdom og ferie, så virksomheden hele tiden kan levere det samme niveau.

Kontakt os for leje af arbejdsmand

Du er velkommen til at kontakte vores vikarbureau for at høre mere om dine muligheder for at leje mandskab gennem vores virksomhed. Vi udlejer både ufaglærte medarbejdere til byggebranchen samt medarbejdere til nedrivningsarbejde og lagerarbejde, og vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for en ekstra hjælpende hånd her og nu, eller om det er længere ude i fremtiden.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital