Brancher

Mandskabsudlejning

Udlejning af mandskab tilbydes

Er der ferie eller sygdom i din virksomhed, og mangler du derfor bemanding i en periode, eller har du brug for at leje mandskab ind for at kunne nå en vigtig deadline? Hos Bagerkokkevikar tilbyder vi mandskabsudlejning af ufaglærte medarbejdere til blandt andet byggebranchen.

Vi tilbyder udlejning af arbejdskraft til mange forskellige typer virksomheder i både København og på resten af Sjælland. Har du også brug for at leje mandskab hos os?

Eksempler på vores mandskabsudlejning

Vores mandskabsudlejning dækker bredt, og vi kan dermed hjælpe med flere forskellige typer medarbejdere. 

Det kan for eksempel være til følgende opgaver:

  • ​Byggeri
  • ​Lagerarbejde
  • Nedvning.

Overhold vigtige deadlines og undgå underbemanding ved sygdom og ferie

Det kan være svært at planlægge arbejdet i en virksomhed, når man også skal tage højde for uforudsete hændelser som for eksempel sygdom blandt personalet. Når du har brug for leje af arbejdskraft i din virksomhed, uanset om det er her og nu, eller om det er længere fremme i tiden – for eksempel i forbindelse med ferie eller højsæson – så står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette mandskab, der kan sikre, at din virksomhed når det, den skal – og til den tid der er aftalt med kunderne.

Med vores mandskabsudlejning kan du blandt andet sikre dig, at du altid kan overholde vigtige deadlines, som du har aftalt med dine kunder, uanset om der dukker en uventet mængde arbejde op, sygdom, opsigelser eller lignende. Du kan også undgå underbemanding i forbindelse med sygdom og ferie, så virksomheden hele tiden kan levere det samme niveau.

Kontakt os for leje af arbejdsmand

Du er velkommen til at kontakte vores vikarbureau for at høre mere om dine muligheder for at leje mandskab gennem vores virksomhed. Vi udlejer både ufaglærte medarbejdere til byggebranchen samt medarbejdere til nedrivningsarbejde og lagerarbejde, og vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for en ekstra hjælpende hånd her og nu, eller om det er længere ude i fremtiden.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo