For virksomheder

Bestil vikar til din virksomhed og få løst opgaverne

Vi tilbyder de rette løsninger til din virksomhed

Har du brug for professionel vikarhjælp, så du kan få løst alle opgaverne i virksomheden på trods af personalemangel, uanset om der er tale om en kortere eller en længere periode? Så bestil en vikar til din virksomhed hos VIKARSTYRKEN.

Vi stræber efter at tilbyde din virksomhed lige netop den løsning, som passer bedst til dine ønsker og vilkår. Vi er altid fuldt motiveret og engageret for at hjælpe vores kunder til at opnå lige netop den aftale, som begge parter kommer til at være tilfredse med.

Vi tilbyder vores vikarservice på hele Sjælland

Vi tilbyder vikarer i hele København og på resten af Sjælland inden for følgende brancher:

  • ​Kundekontakt og kontorarbejde
  • ​Produktion og logistik
  • ​Hotel og restauration
  • ​Køkkenarbejde
  • ​Rengøring
  • Social- og sundhedssektoren​

Hele processen fra bestilling til udført arbejde

Det er faktisk meget nemt at bestille en vikar fra vores vikarbureau. Vi står til rådighed hele døgnet rundt enten via e-mail eller telefonisk, så vi kan tilbyde dig den hjælp, som du har brug for, når du har brug for den.

Det kan også indgås indbyrdes aftaler med den enkelte vikar, men alt arbejde er først godkendt, når din virksomhed eller koncern har modtaget en endelig bekræftelse på e-mail.

Kontakt os og bestil en vikar i dag

Uanset om du skal bruge en kok, en social- og sundhedsassistent, en lagermedarbejder eller måske en vikar til rengøringsarbejdet i din virksomhed, så har vi den rette løsning til dig og din virksomhed. Du skal bare kontakte os i dag for en snak omkring dine ønsker og behov eller for at bestille en vikar.

Vi står klar til at besvare din henvendelse hele døgnet rundt – hele året rundt. Kontakt os derfor og bestil en vikar, når du har brug for hjælpen – uanset om det er i en enkelt dag med et kort varsel, eller om det er for en længere periode.

SE MED HER TRIN FOR TRIN, HVOR NEMT DET FAKTISK Er

1​

​står I og mangler en vikar?

2​

​kan komme direkte i kontakt via. telefonisk, eller skrive ind til os på mail.

Vi kan kontaktes direkte på 27 15 89 75, eller på følgende mail info@vikarstyrken.dk

3

​Når i har kontaktet os, alt afhængig af hvilket tilbud i har modtaget, modtager i en bekræftelse på vikariatet. 

​PÅ FØLGENDE MAIL INFO@VIKARSTYRKEN.DK, I KAN ALTID KONTAKTE VORES BEKRÆFTELSEAFDELING VIA TELEFONISK, ELLER PÅ MAIL. HAR I ENGANG MODTAGET EN BEKRÆFTELSE, KAN I ALTID ANNULLERE, ALT ARBEJDE SOM ER UDFØRT, UDEN I HAR MODTAGET BEKRÆFTELSE VIL IKKE BLIVE GODKENDT.

4

​Efter vikariaten modtager i en faktura, en gang om ugen hver Mandag efter kl 18:00. 

DEN VIL I MODTAGE FRA VORES FAKTURA AFDELLING, I KAN ALTID KOMME I KONTAKT MED FAKTURA AFDELING, PÅ 27 15 89 75 ELLER PÅ FØLGENDE MAIL faktura@vikarstyrken.dk

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital

Kontakt os i dag for at bestille en vikar

​Du er velkommen til at få en snak om vores vikarløsninger. Der kan være tale om enten et kort eller et længere vikariat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en kokke- eller køkkenvikar.

Du kan ringe på telefon 27 15 89 75 for at høre nærmere, og vi har naturligvis 24 timers service. Du kan også skrive til e-mail info@vikarstyrken.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt