Brancher

Vikar til hotel og restauration

Søger du en vikar til hotel- og restaurationsbranchen?

Der kan ofte komme til at mangle personale i hotel- og restaurationsbranchen. Det kan for eksempel være i forbindelse med sygdom, ferie, opsigelser eller i højsæsonen, og der kan derfor være behov for hjælp fra en vikar i en enten kortere eller en længere periode.

Hvis du har brug for en receptionist, en piccolo, en bartender eller måske en vagt i en kortere eller en længere periode, så står vi hos VIKARSTYRKEN klar til at hjælpe dig med lige netop den vikarhjælp, som du har brug for.

Hvilken vikarhjælp har du brug for?

Vi har lige netop de vikarer inden for hotel- og restaurationsbranchen, som du står og mangler. 

Det kan for eksempel være en:

  • ​Receptionist
  • House keeper
  • ​Barista
  • ​Bartender
  • ​Piccolo
  • ​Vagt
  • ​Dørmand

Lej en vikar i en kortere eller længere periode

Med vores vikarservice har du både mulighed for at leje en vikar til dit hotel eller din restaurant i en enkelt dag eller i en længere periode. Det afhænger udelukkende af, hvad dine ønsker og behov er. Med vores vikarhjælp kan du være sikker på, at dine gæster ikke går glip af den gode service eller mærker jeres travlhed på grund af personalemangel, og du kan finde tid til at ansætte den rette medarbejder, hvis behovet er til det.

Kontakt os og bestil en vikar til dit hotel eller din restaurant

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for en indledende snak omkring dine ønsker og behov eller for at bestille en vikar til hotel- eller restaurationsbranchen. Vi beregner gerne en pris til dig på lige netop den vikarservice, som du har brug for i den ønskede periode.

Kunne du tænke dig at blive vikar hos os inden for restaurant- eller hotelbranchen, så kan du finde flere informationer ved at klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital