Brancher

Vikar til hotel og restauration

Søger du en vikar til hotel- og restaurationsbranchen?

Der kan ofte komme til at mangle personale i hotel- og restaurationsbranchen. Det kan for eksempel være i forbindelse med sygdom, ferie, opsigelser eller i højsæsonen, og der kan derfor være behov for hjælp fra en vikar i en enten kortere eller en længere periode.

Hvis du har brug for en receptionist, en piccolo, en bartender eller måske en vagt i en kortere eller en længere periode, så står vi hos VIKARSTYRKEN klar til at hjælpe dig med lige netop den vikarhjælp, som du har brug for.

Hvilken vikarhjælp har du brug for?

Vi har lige netop de vikarer inden for hotel- og restaurationsbranchen, som du står og mangler. 

Det kan for eksempel være en:

  • ​Receptionist
  • House keeper
  • ​Barista
  • ​Bartender
  • ​Piccolo
  • ​Vagt
  • ​Dørmand

Lej en vikar i en kortere eller længere periode

Med vores vikarservice har du både mulighed for at leje en vikar til dit hotel eller din restaurant i en enkelt dag eller i en længere periode. Det afhænger udelukkende af, hvad dine ønsker og behov er. Med vores vikarhjælp kan du være sikker på, at dine gæster ikke går glip af den gode service eller mærker jeres travlhed på grund af personalemangel, og du kan finde tid til at ansætte den rette medarbejder, hvis behovet er til det.

Kontakt os og bestil en vikar til dit hotel eller din restaurant

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for en indledende snak omkring dine ønsker og behov eller for at bestille en vikar til hotel- eller restaurationsbranchen. Vi beregner gerne en pris til dig på lige netop den vikarservice, som du har brug for i den ønskede periode.

Kunne du tænke dig at blive vikar hos os inden for restaurant- eller hotelbranchen, så kan du finde flere informationer ved at klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo