Om os​

Vikarbureau for dig der mangler personale

​Historien bag VIKARSTYRKEN

Vores vikarbureau, VIKARSTYRKEN, (tidligere Bagerkokkevikar.dk) blev stiftet tilbage i år 2015 i Rødovre, og vi har lige siden de første dage hjulpet store virksomheder med at finde medarbejdere til kortere og længere vikariater inden for Bageri og køkken.

I de første år var vores primære fokus på små og mellemstore virksomheder i København og omegn, men med tiden rykkede vi ud, og i dag assisterer vi virksomheder på hele Sjælland. Vores næste mål bliver realiseret her i år 2023, hvor vi skal have åbnet vores nye afdeling i Jylland og på Fyn, så vi kan tilbyde vores vikarservice i hele landet.

Vi tilbyder nu vores vikarservice inden for mange fagområder

I syv år har vi vækstet, og vi er derfor klar til nye udfordringer. Vi har samlet os et stærkt team, som nu gerne vil ind i andre fagområder, og derfor har vi valgt at skifte navn til VIKARSTYRKEN – for nu tilbyder vi ikke længere kun vikarer inden for Bageri og køkken, men også inden for mange andre fagområder.

Vi tilbyder således blandt andet vikarer inden for:

  • ​Produktion og logistik
  • ​Kundekontakt og kontorarbejde
  • ​Hotel og restauration
  • Køkkenarbejde
  • ​Rengøring
  • ​Social- og sundhedssektoren

Fra d. 1. januar 2023 venter der med andre ord en ny og spændende rejse for os og vores virksomhed.​

Vi har fokus på stabilitet, service og kundetilfredshed

Vi er et vikarbureau, der går utroligt højt op i følgende:

  1. Stabilitet
  2. ​Service
  3. Kundetilfredshed

​Det er vigtigt, at din virksomhed får den rigtige kandidat ud til opgaven, og endnu vigtigere er det, at det er den samme, der kommer ud hver gang. På den måde kan vores vikarer fungere som en af dine egne ansatte. Det er noget, som vi har et utroligt stort fokus på.

Derudover er der også en hel masse andre fordele, som gør, at vores kunder bare gerne vil vælge os.

Kontakt os og hør mere om vores vikarbureau

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores vikarbureau eller vores services.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo