Bygningsbranche​

Vikar til bygning og håndværk

Kom i mål med byggeprojektet og overhold leveringstiderne

Det kan være svært på forhånd at planlægge sig 100 % til de deadlines, der aftales med kunderne i bygge- og håndværkerbranchen. Der kan nemlig ofte ske uforudsete hændelser som for eksempel sygdom eller opsigelser blandt personalet, og derudover kan der være andre faktorer, der kan have en indflydelse på, om de aftalte deadlines kan overholdes.

For at du kan overholde de aftalte leveringstider med dine kunder i perioder med personalemangel eller ekstra travlhed, så hjælper vi hos VIKARSTYRKEN dig gerne. Vi stiller for eksempel gerne en vikar til bygning og håndværk til rådighed for dig i den periode, du har brug for de ekstra hænder. 

Det kan for eksempel være en:

 • Arbejdsmand
 • Mekaniker
 • Tømrer
 • Murer
 • Maskinfører
 • Gartner
 • Nedriver
 • Betonarbejder
 • Have Medarbejder
 • Vicevært
 • Maler​

Lej en vikar til bygge- og håndværkerbranchen hos os

Du skal blot kontakte os med dine ønsker og behov i forhold til, hvor mange vikarer du har behov for hjælp fra, og i hvor lang en periode der er tale om. Så finder vi den rette løsning til dig.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo