Bager ELLER KØKKENVIKAR TIL KANTINER OG RESTAURANTER​

Skal du bruge en kokkevikar eller en køkkenvikar? Hos vikarstyrken.dk har vi specialiseret os i vikarer til bl.a. storkøkkener, kantiner og restauranter med videre. Du kan bestille 24 timer i døgnet, hvis der opstår et akut behov. Vi ligger ved København, men har kunder overalt på Sjælland.​

Køkkenvikar til alle former for korte og lange vikariater

Et køkken fungerer ikke uden medarbejdere, og nogle køkkener har også en kok. Der kan opstå sygdom, eller der kan være ferie eller blot vakance, men så står vi klar til at hjælpe dig med enten en køkkenvikar, en kokkevikar eller en bagervikar.

Vi står også parat med vikarer i din højsæson, til et stort arrangement eller ved andre spidsbelastninger, hvor du har brug for flere medarbejdere end normalt. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning, som passer præcis til din virksomhed.

Vores vikarer er altid motiverede og engagerede i deres arbejde i køkkenet, uanset om der er tale om et vikariat på en dag eller på et år. De er naturligvis mødestabile og har en professionel tilgang til arbejdet.

Kontakt os gerne for at bestille din køkken- eller kokkevikar

Du er meget velkommen til en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder indenfor vikararbejde, og vi laver gerne et tilbud på f.eks. en køkkenvikar eller en kokkevikar.

Du kan ringe til os på telefon 27 15 89 75 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@vikarstyrken.dk. Vi har 24 timers service, men ring gerne, hvis det er meget akut.​

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo

Kontakt os i dag for at bestille en kokke/køkkenvikar

​Du er velkommen til at få en snak om vores vikarløsninger. Der kan være tale om enten et kort eller et længere vikariat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en kokke- eller køkkenvikar.

Du kan ringe på telefon 27 15 89 75 for at høre nærmere, og vi har naturligvis 24 timers service. Du kan også skrive til e-mail info@vikarstyrken.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt