Bager ELLER KØKKENVIKAR TIL KANTINER OG RESTAURANTER​

Skal du bruge en kokkevikar eller en køkkenvikar? Hos vikarstyrken.dk har vi specialiseret os i vikarer til bl.a. storkøkkener, kantiner og restauranter med videre. Du kan bestille 24 timer i døgnet, hvis der opstår et akut behov. Vi ligger ved København, men har kunder overalt på Sjælland.​

Køkkenvikar til alle former for korte og lange vikariater

Et køkken fungerer ikke uden medarbejdere, og nogle køkkener har også en kok. Der kan opstå sygdom, eller der kan være ferie eller blot vakance, men så står vi klar til at hjælpe dig med enten en køkkenvikar, en kokkevikar eller en bagervikar.

Vi står også parat med vikarer i din højsæson, til et stort arrangement eller ved andre spidsbelastninger, hvor du har brug for flere medarbejdere end normalt. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning, som passer præcis til din virksomhed.

Vores vikarer er altid motiverede og engagerede i deres arbejde i køkkenet, uanset om der er tale om et vikariat på en dag eller på et år. De er naturligvis mødestabile og har en professionel tilgang til arbejdet.

Kontakt os gerne for at bestille din køkken- eller kokkevikar

Du er meget velkommen til en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder indenfor vikararbejde, og vi laver gerne et tilbud på f.eks. en køkkenvikar eller en kokkevikar.

Du kan ringe til os på telefon 27 15 89 75 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@vikarstyrken.dk. Vi har 24 timers service, men ring gerne, hvis det er meget akut.​

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital

Kontakt os i dag for at bestille en kokke/køkkenvikar

​Du er velkommen til at få en snak om vores vikarløsninger. Der kan være tale om enten et kort eller et længere vikariat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en kokke- eller køkkenvikar.

Du kan ringe på telefon 27 15 89 75 for at høre nærmere, og vi har naturligvis 24 timers service. Du kan også skrive til e-mail info@vikarstyrken.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt