For jobsøgende

Bliv tilkaldevikar hos os og få en alsidig hverdag

Kunne du tænke dig at blive tilkaldevikar?

Kunne du tænke dig at finde et job med en stor fleksibilitet og alsidighed? Så bliv tilkaldevikar hos Vikarstyrken. Vi er et vikarbureau for både små og mellemstore virksomheder, der ønsker at leje vikarer til opgaver i København, Nordsjælland eller på resten af Sjælland i enten kortere eller længere perioder.

Vi lægger stor vægt på altid at tilbyde en stabil vikarservice til vores kunder, således at det er den samme vikar, der bliver sendt ud til den samme virksomhed, for på den måde kan vikaren fungere som en af virksomhedens egne ansatte, og det giver stabilitet. Samtidig sørger vi for det rette match mellem opgaven og tilkaldevikaren.

Hvilke fagområder dækker vores vikarservice over?

Vi tilbyder vores vikarservice inden for en række forskellige fagområder.

Det kan blandt andet være:

 • ​Hotel og restauration
 • ​Produktion og logistik
 • Køkkenarbejde
 • ​Kundekontakt og kontorarbejde
 • Social- og sundhedssektoren
 • Rengøring

Hvorfor skal du få job som vikar?

Der er rigtig mange gode grunde til at blive vikar. Bliv tilkaldevikar hos os, og du kan blandt andet nyde godt af følgende fordele:

 1. ​Du bestemmer selv, hvor meget du vil arbejde – og hvornår
 2. ​Du får en stor variation i din hverdag
 3. ​Du kommer ud til mange forskellige virksomheder
 4. ​Du får en bedre indsigt i dig selv, og hvilke ledelsesstile og virksomhedsstrukturer der passer dig
 5. ​Du møder mange nye mennesker og kan opbygge et stort netværk
 6. ​Du får masser af praktisk erfaring

Kontakt os og hør mere i dag

Få et job som tilkaldevikar hos os dag – du skal bare kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at indgå i vores team af dygtige vikarer eller for at få svar på dine eventuelle spørgsmål. Vi mangler løbende både social- og sundhedspersonale, køkkenpersonale, chauffører og meget mere.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo

Bliv vikar hos vikarstyrken.dk

Send os dit CV og en ansøgning via denne kontaktformular.

Vi vender hurtigt tilbage.


Du kan også ringe til os på telefon 27 15 89 75 eller skrive til os på e-mail job@vikarstyrken.dk

 
 
 
 
CV
Ansøgning
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt