Brancher

Vikar til kontor og kundekontakt

Står du og mangler en vikar til din virksomhed?

Mangler du en sekretær, en bogholder, en receptionist eller måske en kontorassistent til din virksomhed, så du kan få løst de daglige opgaver? Så står vi hos VIKARSTYRKEN til rådighed med lige netop den eller de vikarer, som du har brug for.

Vi tilbyder vikarer til kontorarbejde og kundekontakt i både København og på hele det øvrige Sjælland.

Hvilken vikar har du brug for?

Vi tilbyder flere forskellige vikarer, der kan hjælpe dig med at varetage en lang række opgaver og funktioner, som går ind under kategorien ”kontor og kundekontakt”. 

Det kan for eksempel være i form af en:

  • Sekretær
  • Bogholder
  • Receptionist
  • Kontorassistent
  • Butiksassistent
  • Butiksvagt
  • ​Callcenter-medarbejder

Giv dine kunder den bedste service trods personalemangel

Har du ekstra travlt i din virksomhed for tiden, og søger du derfor en vikar til kontor og kundekontakt? Der er mange opgaver at se til i en kontorvirksomhed, og ofte er der deadlines med kunderne, der skal overholdes. Der kan også være travlt på telefonerne, og for at sikre kunderne den bedst mulige service, kan det derfor være nødvendigt at leje en vikar ind i en kortere eller længere periode.

Hos VIKARSTYRKEN kan du leje lige præcis den eller de vikarer til kontorarbejde og kundekontakt, som du har brug for.

Kontakt os og lej en vikar til kontorarbejde og kundekontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vikar til kontor og kundekontakt, som du har brug for, uanset om det er i en enkelt dag eller over en længere periode. Du er derfor velkommen til at kontakte os for en indledende dialog eller for at høre mere.

Hvis du ønsker at blive vikar hos os, kan du få flere informationer om dine muligheder ved at klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital