Brancher

Vikar til kontor og kundekontakt

Står du og mangler en vikar til din virksomhed?

Mangler du en sekretær, en bogholder, en receptionist eller måske en kontorassistent til din virksomhed, så du kan få løst de daglige opgaver? Så står vi hos VIKARSTYRKEN til rådighed med lige netop den eller de vikarer, som du har brug for.

Vi tilbyder vikarer til kontorarbejde og kundekontakt i både København og på hele det øvrige Sjælland.

Hvilken vikar har du brug for?

Vi tilbyder flere forskellige vikarer, der kan hjælpe dig med at varetage en lang række opgaver og funktioner, som går ind under kategorien ”kontor og kundekontakt”. 

Det kan for eksempel være i form af en:

  • Sekretær
  • Bogholder
  • Receptionist
  • Kontorassistent
  • Butiksassistent
  • Butiksvagt
  • ​Callcenter-medarbejder

Giv dine kunder den bedste service trods personalemangel

Har du ekstra travlt i din virksomhed for tiden, og søger du derfor en vikar til kontor og kundekontakt? Der er mange opgaver at se til i en kontorvirksomhed, og ofte er der deadlines med kunderne, der skal overholdes. Der kan også være travlt på telefonerne, og for at sikre kunderne den bedst mulige service, kan det derfor være nødvendigt at leje en vikar ind i en kortere eller længere periode.

Hos VIKARSTYRKEN kan du leje lige præcis den eller de vikarer til kontorarbejde og kundekontakt, som du har brug for.

Kontakt os og lej en vikar til kontorarbejde og kundekontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vikar til kontor og kundekontakt, som du har brug for, uanset om det er i en enkelt dag eller over en længere periode. Du er derfor velkommen til at kontakte os for en indledende dialog eller for at høre mere.

Hvis du ønsker at blive vikar hos os, kan du få flere informationer om dine muligheder ved at klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo