Brancher

Vikar til rengøring tilbydes

Rengøringsvikar til privat- og erhvervsrengøring

Har du brug for en vikar, der kan hjælpe dig med at varetage virksomhedens kontorrengøring, rengøringen i det private hjem eller vinduespudsningen for butikken? Hos VIKARSTYRKEN har vi et bredt udvalg af vikarer inden for rengøringsfaget, som du har mulighed for at leje i en kortere eller længere periode.

Vi udlejer vores vikarer til rengøringsarbejde i både København, men også på resten af Sjælland.

Hvilke rengøringsopgaver kan vores vikarer varetage?

Vores vikarer til rengøring kan varetage mange forskelligartede opgaver for dine kunder. 

Det kan for eksempel være i form af:

  • ​Kontorrengøring
  • ​Industrirengøring
  • ​Rengøring i private hjem
  • ​Trappevask
  • ​Vinduespudsning
  • ​Vaskeri- og renseriservice
  • ​Medhjælp

Mangler du rengøringspersonale i en kortere eller længere periode?

Selvom rengøringspersonalet melder sig syge, holder ferie eller siger op, skal rengøringsarbejdet for kunderne stadig udføres som aftalt.

Hvis du mangler rengøringspersonale i en kortere eller en længere periode, så har vi hos VIKARSTYRKEN den rette vikarhjælp til dig. Vi tilbyder en vikar til rengøring i lige netop den periode, som du har brug for hjælpen i, uanset om det er i en enkelt dag, eller om det er over en længere periode.

Måske har en medarbejder sagt op, eller vedkommende har lagt sig syg. Måske er der ekstra travlhed i virksomheden i øjeblikket, og du mangler ekstra hænder til at kunne løse alle opgaverne til tiden. Uanset hvad har vi den rette vikar til rengøring til dig.

Kontakt os og hør mere eller lej en vikar til rengøring i dag

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vikarservice, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at leje en vikar til rengøringsarbejdet i en given periode. Med vores vikarhjælp kan du være sikker på, at rengøringsarbejdet bliver udført som aftalt med kunderne.

Ønsker du at blive rengøringsvikar hos os, kan du klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo