Brancher

Vikar til rengøring tilbydes

Rengøringsvikar til privat- og erhvervsrengøring

Har du brug for en vikar, der kan hjælpe dig med at varetage virksomhedens kontorrengøring, rengøringen i det private hjem eller vinduespudsningen for butikken? Hos VIKARSTYRKEN har vi et bredt udvalg af vikarer inden for rengøringsfaget, som du har mulighed for at leje i en kortere eller længere periode.

Vi udlejer vores vikarer til rengøringsarbejde i både København, men også på resten af Sjælland.

Hvilke rengøringsopgaver kan vores vikarer varetage?

Vores vikarer til rengøring kan varetage mange forskelligartede opgaver for dine kunder. 

Det kan for eksempel være i form af:

  • ​Kontorrengøring
  • ​Industrirengøring
  • ​Rengøring i private hjem
  • ​Trappevask
  • ​Vinduespudsning
  • ​Vaskeri- og renseriservice
  • ​Medhjælp

Mangler du rengøringspersonale i en kortere eller længere periode?

Selvom rengøringspersonalet melder sig syge, holder ferie eller siger op, skal rengøringsarbejdet for kunderne stadig udføres som aftalt.

Hvis du mangler rengøringspersonale i en kortere eller en længere periode, så har vi hos VIKARSTYRKEN den rette vikarhjælp til dig. Vi tilbyder en vikar til rengøring i lige netop den periode, som du har brug for hjælpen i, uanset om det er i en enkelt dag, eller om det er over en længere periode.

Måske har en medarbejder sagt op, eller vedkommende har lagt sig syg. Måske er der ekstra travlhed i virksomheden i øjeblikket, og du mangler ekstra hænder til at kunne løse alle opgaverne til tiden. Uanset hvad har vi den rette vikar til rengøring til dig.

Kontakt os og hør mere eller lej en vikar til rengøring i dag

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vikarservice, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at leje en vikar til rengøringsarbejdet i en given periode. Med vores vikarhjælp kan du være sikker på, at rengøringsarbejdet bliver udført som aftalt med kunderne.

Ønsker du at blive rengøringsvikar hos os, kan du klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital