Brancher

Vikarer til social- og sundhedssektoren

Mangler du social- og sundhedspersonale?

Står du og mangler ekstra hænder til at løfte de mange opgaver inden for social- og sundhedsfaget? Så lad os hos VIKARSTYRKEN hjælpe dig. Vi udlejer vikarer til mange forskellige dele af social- og sundhedssektoren, så du har mulighed for at leje lige netop den vikarhjælp, som du har brug for, uanset om det er en sygeplejerske, pædagog, SOSU-assistent eller måske en medhjælper til dit opholdssted.

Vi tilbyder vores vikarservice i hele København samt på resten af Sjælland.

Vi har vikarer til ethvert behov

Med vores vikarservice har du mulighed for at få dækket dine behov for hjælp inden for social- og sundhedsfaget. 

Vi tilbyder blandt andet vikarer i form af:

  • ​Social- og sundhedsassistenter
  • ​Social- og sundhedshjælpere
  • ​Ufaglært personale (hjælpere)
  • ​Rengøringspersonale
  • ​Personale til opholdssteder
  • ​Personale til plejecentre
  • ​Pædagoger
  • ​Sygeplejersker
  • ​Vagter​

Giv borgerne den rette hjælp på trods af travlhed

Der er ofte travlt inden for SOSU-faget, men samtidig er det et fag, hvor der ikke må gås på kompromis med kvaliteten, da det er vigtigt altid at sikre borgerne den bedst mulige hjælp. Hvis du på grund af travlhed, sygdom, opsigelser eller ferie blandt personalet har brug for ekstra hænder til at løfte opgaverne, så står vi hos VIKARSTYRKEN klar til at hjælpe dig.

Hos os har du mulighed for at leje en vikar til SOSU-faget i lige netop den periode, som du har behov for. Det kan både være i en enkelt dag, eller det kan være i en længere periode, indtil nye medarbejdere er blevet kørt ind i stillingen. Uanset hvad dine ønsker og behov er, sørger vi for, at du får den vikarhjælp, som du har behov for.

Kontakt os og bestil en vikar inden for social og sundhed

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vikarservice, eller hvis du ønsker at bestille en vikar til social- og sundhedsfaget.

Ønsker du at blive social- og sundhedsvikar hos os, kan du klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Konkurrencedygtig priser, dygtig personale og kanon service, lige hvad vi havde brug for

coop

Stabilt og dygtigt personale. Følger godt op på deres personale. Klar anbefaling herfra.

rigshospitalet

Kanon service! Kommer med det samme når man ringer. Skal vi bruge vikar er det med sikkerhed herfra.

bec-financial

Dygtige kokke, integrere sig med det samme. Arbejder selvstændigt og er stabile. Klar anbefaling herfra

Skal vi bruge vikar, så bliver det med sikkerhed herfra. Dygtigt og stabile medarbejder. Ja og ringer du ind til vikarstyrken så er service særklasse. Kan anbefales herfra

mayers-logo

Vi har samarbejdet med vikarstyrken i mange år nu og vi har aldrig oplevet de har været ustabile. Stabilt Bureau med faglærte personale. Kan klart anbefales​

bakery-by-joergensen

Det fungere med vikarstyrken. Faglært personale og god service. Ringer man agere de med det samme uanset tidspunkt. Det spiller bare.

bodenhoff_bageri_logo

Vi prøvede dem 1 dag og kunne mærke forskel med det samme. Nu har vi samarbejdet med vikarstyrken i mange år. De er altid friske og klar, ja om vi så ringer midt om natten. Frisk personale. Kan helt klart anbefales.

kvickly​​​​

Vi manglede en bager, som vi bare ikke kunne finde og havde ikke prøvet vikar før. Lige indtil vi mødte vikarstyrken. Vi prøvede så og vi kan kun sige en ting. Det er bare i orden. Stabile og faglærte bager.

herlev-hospital