Brancher

Vikarer til social- og sundhedssektoren

Mangler du social- og sundhedspersonale?

Står du og mangler ekstra hænder til at løfte de mange opgaver inden for social- og sundhedsfaget? Så lad os hos VIKARSTYRKEN hjælpe dig. Vi udlejer vikarer til mange forskellige dele af social- og sundhedssektoren, så du har mulighed for at leje lige netop den vikarhjælp, som du har brug for, uanset om det er en sygeplejerske, pædagog, SOSU-assistent eller måske en medhjælper til dit opholdssted.

Vi tilbyder vores vikarservice i hele København samt på resten af Sjælland.

Vi har vikarer til ethvert behov

Med vores vikarservice har du mulighed for at få dækket dine behov for hjælp inden for social- og sundhedsfaget. 

Vi tilbyder blandt andet vikarer i form af:

  • ​Social- og sundhedsassistenter
  • ​Social- og sundhedshjælpere
  • ​Ufaglært personale (hjælpere)
  • ​Rengøringspersonale
  • ​Personale til opholdssteder
  • ​Personale til plejecentre
  • ​Pædagoger
  • ​Sygeplejersker
  • ​Vagter​

Giv borgerne den rette hjælp på trods af travlhed

Der er ofte travlt inden for SOSU-faget, men samtidig er det et fag, hvor der ikke må gås på kompromis med kvaliteten, da det er vigtigt altid at sikre borgerne den bedst mulige hjælp. Hvis du på grund af travlhed, sygdom, opsigelser eller ferie blandt personalet har brug for ekstra hænder til at løfte opgaverne, så står vi hos VIKARSTYRKEN klar til at hjælpe dig.

Hos os har du mulighed for at leje en vikar til SOSU-faget i lige netop den periode, som du har behov for. Det kan både være i en enkelt dag, eller det kan være i en længere periode, indtil nye medarbejdere er blevet kørt ind i stillingen. Uanset hvad dine ønsker og behov er, sørger vi for, at du får den vikarhjælp, som du har behov for.

Kontakt os og bestil en vikar inden for social og sundhed

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores vikarservice, eller hvis du ønsker at bestille en vikar til social- og sundhedsfaget.

Ønsker du at blive social- og sundhedsvikar hos os, kan du klikke her.

Hvad siger vores kunder?

Vi stod i en svær situation, da vi fik 2 sygemeldinger 2 timer inden arbejdstiden. Vikarstyrken klarede opgaven og fik tilsendt den bemanding vi havde brug for indenfor kort tid. Konkurrence dygtige priser, erfarne vikarer og service døgnet rundt. Det kan altså ikke blive bedre.

rigshospitalet

Vi har brugt Vikarstyrken gennem længere periode. De har dygtige fagfolk, som kan holde flere bolde i luften, selv i pressede situationer. De har formået at levere den optimale service hver gang. God kommunitaktion, hurtig og effektivt.​

coop

Vi har haft store problemer med at finde den rette bagere og kokke. Vi havde ikke brugt vikarbureau før hen. Vi tog kontakt til Vikarstyrken. De overholdte alle aftaler, og være behjælpelige døgnet rundt. Vi har senere hen aldrig haft udfordring med bemanding i vores produktion.

mayers-logo

Vi har brugt vikarstyrken igennem en længere periode. De står til rådighed indenfor kort tid og kan træffes 24/7. Det hjælper vores arbejdstilgang, da vi stort set aldrig mangler bemanding ved gør brug af Vikarstyrken. Alle deres vikarer er engageret og møder ind med smil på læben.

coopbageri

Vikarstyrken har eksisteret som leverandør for os og formået at give den optimale service og standard, hvert evig eneste gang. Deres screening af ansatte er proaktivt, og dermed kan komme med den løsning man har brug for.

kalundborg​​​​

Hvis i søger uddannede kokke, køkkenassistenter, opvasker og fleksibilitet. Så er Vikarstyrken det helt rigtige sted at tage kontakt til. Det topservice med 5 stjerner.

gastro_logo

Vores samarbejde med Vikarstyrken er helt fantastisk. Ringer vi er de der med det samme.

taffelbay_logo​​​​

VI HAR SAMARBEJDET MED VIKARSTYRKEN I gennem MANGE ÅR NU OG VI HAR ALDRIG OPLEVET DE HAR VÆRET USTABILE. STABILT BUREAU MED FAGLÆRTE Bager, som ved hvad de kan. KAN KLART ANBEFALES.

bakery-by-joergensen

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med vikarstyrken. Ringer vi er de der med det samme. God service, fornuftige priser, dansktalende og faglærte personale. Det spiller.

nedrivningnu-logo